sunnuntai 16. helmikuuta 2014

SUNNY SUNDAY



Vaikka Instagramiin (@jalokivimeri) jo ystävänpäivänä päivittelinkin, että ostin itse itselleni kimpun tulppaaneja koska Joona ei kuitenkaan muistaisi, odotti minua illalla kotona vielä uusi tulppaanikimppu. Muistihan se sittenkin! Itse ostin Joonalle Suomen lätkäpeliä ajatellen sinivalkoisen pipon, täytyyhän kannustusvaatteiden olla asianmukaiset. 

Paholainen pukeutuu Pradaan -kirjasta ehkä parhaiten tunnetun Lauren Weisbergerin Haluan Harry Winstonin on koukuttanut minut huolimatta siitä, etten ole vielä edes puolessavälissä. Ihanaa hömppää vastakohdaksi tenttikirjoille (joiden välttelyyn tuo kirja on kuin tehty...) ja graduhommille. Ja mikä olisikaan parempi hömppäeväs kuin raikas smoothie, jota juodessa tuntuu ihan kesälle. Kevät tule jo!


2 kommenttia :

  1. Onks toi kirja hyvä? Tykkäsin Paholainen pukeutuu Pradaasta (miten toiki kuuluis taivuttaa?) ihan hullusti sillon aikoinaan. Tekis hömppä meinaan hyvää tännekin.

    t. numeropalvelun tyttö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin alku on ollut tosi hyvä, mutten ihan vielä oo hirmu pitkällä. Hömppää tuo ainakin on, eli siinä mielessä varmasti ihan passelia luettavaa ;)

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!